Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2023, 17:07

Preminuo popularni pevač narodne muzike Zoran Kalezić

Posle duge i teške bolesti preminuo je pevač Zoran Kalezić u 73. godini.
Folk pevač se od kraja prošle godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici, piše Telegraf, a prenosi b92.
Međutim, svestan da se radi o podmukloj bolesti, koja je u svakom momentu uznapredovala, sve češće se sećao pokojnog kuma Tome Zdravkovića, koji je preminuo od raka prostate.
– Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici – rekao je Kalezić nedavno i kroz suze.
Iako je nakon operacije bio medijski aktivan, poslednjih nekoliko meseci potpuno se povukao.
Podsetimo, Zoran Kalezić poreklom je iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su „Moj dobri anđele“, „Dobro veče izgubljena nado“, „Stan’ mladosti, stani, stani“… Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik.
Izvor: b92
Scene iz filma Toma koje se nikada nisu dogodile i likovi koje nikada nije sreo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ČULI SMO SE, NIJE MOGAO DA PRIČA" Lepa Lukić kroz suze o Zoranu Kaleziću, dok je Nada Obrić jedva izustila reč

Izvor: Blic, 04.Jan.2023

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini posle duge i teške bolesti, a od njega se kroz suze oprostila i koleginica Lepa Lukić s kojom je godinama bio u dobrim odnosima.

Nastavak na Blic...

PREDOSETIO SMRT: Zoran Kalezić najavio odlazak na VEČNI POČINAK: "Krenuo sam ka mom kumu!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2023

"Uskoro ćemo se sresti"..Zoran Kalezić, pevač narodne muzike, danas je preminuo, 73. godini života, nakon duge i teške borbe...Folk pevač se od kraja prošle godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici...U jednom od poslednjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo je pevač Zoran Kalezić!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2023

Pevač narodne muzike, Zoran Kalezić, preminuo je danas u 73. godini, on se više od godinu dana borio sa karcinomom pluća...Prošle godine, u novembru, okupio je prijatelje kojima je želeo da se zahvali na podršci...Tada mu je prijatelj Šukrija Žuti Serhatlić uručio u ime PAM-a priznanje za...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.