Poznati se stide ovih fotografija!

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati se stide ovih fotografija!

Iako se zvezde trude da uvek izgledaju savršeno, ipak ima onih uslikanih momenata koje bi najrađe izbrisali

foto: Instagram

Naime i naše poznate ličnosti su prihvatale tkz. Instagram izazov u kojem se zahteva da objavite jednu fotografiju, koju inače ne biste.

Fudbaler Stevan Jovetić iskopao je fotografiju od pre nekoliko godina kada je igrao za Partizan. U žaru proslave pobede, navijače je pozdravio u gaćama.

Modna blogerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Zorana Jovanović je među prvima pokazala kako je izgledala kao klinka sa mamom i tatom na letovanju.

Manekenka je u sklopu izazova podelila fotografiju na kojoj je iskrivila usne bez šminke.

Kako to misliš budi dobra i lepo se provedi‘ napisala je Severina pored fotografije koju nije želela da podeli sa javnošću, ali ipak je prihvatila izazov. Ona je ugurala cigarete i u nos i u uši.

Raščupana i bez šminke, takva je Ana Nikolić na slici koju nije želela da drugi vide.

Brat Marije Šerifović, Danijel, priznao je da se ne ponosi ovom fotografijom iz ranog detinjstva na kojoj je u svečanom odelu i sa leptir-mašnom. Ipak, izgleda vrlo simpatično.

Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, iako ima 16 godina uvek besprekorno izgleda, međutim, odlučila je da pokaže sliku od pre nekoliko godina na kojoj se plazi bez šminke.

Maneken Vlada Vuksanović je iz arhive izvukao fotografiju iz vremena kada je učestvovao u Survivoru. To nije bio njegov dan.

Baletan i koreograf Aleksandar Josipović, se ne ponosi ovom fotografijom na kojoj tvrdi da ima frizuru kao Luj XIV. Bar se vidi da je u dobroj formi.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.