​Poznat uzrok smrti ćerke Vitni Hjuston!

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Poznat uzrok smrti ćerke Vitni Hjuston!

Uzrok smrti Bobi Kristine poznat je već od 25. septembra, ali sa izveštajem se neće izlaziti u javnost sve dok se cela istraga o tragičnom događaju ne privede kraju.

Bobi Kristina Braun, foto: Profimedia

Porodica Bobi Kristine već neko vreme je u sukobu, kako međusobno, tako i s Nikom Gordonom s kojim je ćerka Vitni Hjuston bila u vezi. On je takođe bio i taj koji je Bobi 31. janurara pronašao u kadi bez svesti.

Prema poslednjim informacijama i prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << optužnici protiv njega, u njoj stoji da je Nik Bobi dao smrtonosni koktel lekova pa ju je gurnuo u punu kadu vode.

Novi šokantni detalji: Vitni Hjuston i Bobi Kristina se zajedno drogirale!

Pre toga je među njima navodno izbila žestoka svađa jer ju je prevario. Prema nekim informacijama, Bobi je nađena nateknutih usana i bez jednog zuba.

U komi je bila od kraja januara pa sve do 26. jula kada je preminula. Od tada Bobina porodica Nika krivi za njenu smrt i nisu mu dopustili da dođe na njenu sahranu.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.