Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2023, 10:30

Porodila se Milica Zavetnica, dečacima dala stara srpska imena

Milica Đurđević Stamenkovski porodila se večeras i na svet donela blizance – dva dečaka.
Naime, Milica Đurđević koja je predsednica Srpske stranke Zavetnici, na društvenim mrežama je sa svojim pratiocima u par navrata delila svoje fotografije u trudnoći, te tada otkrila da nosi blizance.








View this post on Instagram












>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<





A post shared by Милица Ђурђевић (@djurdjevicmilica)


– Odnedavno u meni kucaju tri srca. Zahvalna sam svima vama, jer ste se iskreno obradovali blagoslovu koji smo dobili. Porodica je svetinja. Najsnažnija armija u kosmosu“, pisala je predsednica stranke u objavi tada.
Milica je dečacima dala imena Vukašin i Strahinja.
– Postala sam majka dvojice sinova Vukašina i Strahinje. Junaci moji dobro nam došli. Hvala ti gospode na ovom blagoslovu – napisala je ona na svom Instagram profilu.
Milica Zavetnica odgovorila Srbljanovićevoj: Tebe samo Čeda Jovanović razume

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MILICA ZAVETNICA NA SVET DONELA BLIZANCE Sinovima dala imena staroslovenskog porekla FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2023

Milica Đurđević Stamenkovski porodila se sinoć i na svet donela blizance – dva dečaka. Naime, Milica Đurđević koja je predsednica Srpske stranke Zavetnici, na društvenim mrežama je sa svojim pratiocima u par navrata delila svoje fotografije u trudnoći, te tada otkrila da nosi blizance. –...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.