Porodila se Dejana Bačko: „Sada si mama sa krilima“

Izvor: Luftika.rs, 25.Feb.2023, 10:16

Porodila se Dejana Bačko: „Sada si mama sa krilima“

Dejana Bačko, poznata kao „devojka sa krilima“ i njen partner Marko Nežić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara.
Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa ćerkicom, čije ime na grčkom znači pobeda. Dejanin osmeh govori o njenoj sreći i ponosu, piše Blic.rs.
– Bože, hvala ti na ovom poklonu – napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.
„Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << si mama sa krilima, beba je prelepa“, „Bravo, neka je Lara živa i zdrava“, „Čestitamo“, bili su samo neki od njih.








View this post on Instagram


















A post shared by Devojka sa krilima (@devojka_sa_krilima)


Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.
S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.
Izvor: Blic.rs
Snimak „devojke sa krilima“ kako nogama pere sudove podelio korisnike društvenih mreža (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.