Popularna glumica obrijala glavu

Izvor: Story, 21.Jan.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna glumica obrijala glavu

Slavna glumica Penelepa Kruz potpuno se predala ulozi majke koja boluje od raka dojke u filmu Ma Ma i tako odlučila da dugu crnu kosu ošiša na ćelavo.

Iako smo glumicu navikli da gledamo u glamuroznim izdanjima na premijerama širom sveta, Penelepe se ne boji da se u potpunosti ogoli kako bi što bolje predstavila lik koji igra.

- Ovo mi je jedna od najdražih uloga koje sam igrala. Potpuno sam se zaljubila u tu ženu, prava je svetica - izjavila je četrdesetjednogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << glumica za španski radio.

U novom ostvarenju tumači ulogu nezaposlene učiteljice Magde koja se suočava s teškom dijagnozom sa optimizmom i hrabrošću, čak i nakon mastektomije i hemoterapije.

- Bilo mi je veoma važno tu ovu ulogu shvatim ozbiljno i ni u jednom trenuku se nisam osećala ružno. Ovaj film je oda svim ženama koje se bore sa ovakvim bolestima - kaže Kruz.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.