Pomoću ovog trika ćete peglati duplo brže

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoću ovog trika ćete peglati duplo brže

Evo kako da dvostruko smanjite vreme koje trošite na peglanje veša.

Peglanje veša nikome nije baš omiljena aktivnost, ali je uprkos tome obaveza koja se mora obaviti. Pošto već ne možemo da izostavimo ovu obavezu, onda barem možemo da smanjimo vreme koje nam ona oduzima.

Na bogu Of Life+Lisa otkriven je sjajan trik koji će vam pomoći da dvostruko brže peglate, i to tako što nećete morati da peglate odeću sa obe strane.

Sve što treba da uradite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da skinete navlaku sa daske za peglanje, na dasku stavite veliki komad aluminijumske folije i odozgo vratite navlaku.

Trik je u tome što će aluminijumska folija da reflektuje toplotu, pa nećete morati da peglate odeću sa obe strane. Lako, zar ne?

Kako da opeglate košulju (bez muke)Kako da očistite peglu (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.