Pojačan saobraćaj, na granicama nije strašno

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, na granicama nije strašno

Saobraćaj na prioritetnim putnim pravcima prvog i drugog reda, a posebno na putevima koji vode ka većim gradskim sredinama, večeras je pojačan, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: MONDO/Zora Ćirković

Vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva širom zemlje, navodi se u saopštenju i dodaje da, i pored povoljnih vremenskih prilika, imaju više pažnje za volanom, a posebno na deonicama na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", zadržavanja na

naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Istovremeno, prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Jedino na graničnom prelazu Horgoš 2 putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko sat vremena, dodaje se u saopštenju.

U videu pogledajte gde se sve izvode radovi na putevima:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.