Pogledajte klinku - oduševila je 15 milona ljudi!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte klinku - oduševila je 15 milona ljudi!

Ona ima samo tri godine, ali je mnooogo opasna! Pogledajte...

Foto: YouTube

Ona ima samo tri godine, ali obožava borilačke veštine i zna skoro napamet zakletvu koju izgovaraju tekvondo borci.

Sofi Vong je na treninge počela da dolazi tek pre mesec dana, inspirisana rođenim bratom koji ima šest godina i koji uveliko trenira tekvondo. Malena Sofi je najmlađi polaznik škole u Jorkširu.

Bez obzira na uzrast, i ona je prilikom upisa morala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prođe zvaničnu proceduru koja podrazumeva i obećanje da će, između ostalog, ono što bude tu naučila koristiti isključivo u cilju samoodbrane.

Pogledajte sa kolikio energije i entuzijazma je ona to sve izgovorila. Inače, ovaj snimak je na sajtu tekvondo škole do sada imao skoro 15 miliona pregleda!



"Mi se trudimo da iz svakog polaznika izvučemo najviše, ali nikada do sada nisam video ovakvu fokusiranost i posvećenost", kaže za "Hafington post", vlasnik škole tekvonda u Jorkširu, Riki Lam.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pogledajte klinku - oduševila je 15 milona ljudi!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2015

Ona ima samo tri godine, ali je mnooogo opasna! Pogledajte....Ona ima samo tri godine, ali obožava borilačke veštine i zna skoro napamet zakletvu koju izgovaraju tekvondo borci...Sofi Vong je na treninge počela da dolazi tek pre mesec dana, inspirisana rođenim bratom koji ima šest godina i koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.