Pogledajte kako danas izgledaju junaci serije Korak napred!

Izvor: Story, 03.Jul.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako danas izgledaju junaci serije Korak napred!

Jedna od omiljenih tinejdž serija početkom 2000-ih bila je svakako i Un paso adelante ili Korak napred. Uz nju smo svi zavoleli ples, igru, muziku... mnogo se smejali i plakali.

Serija Korak napred

Među omiljenim likovima popularne španske serije (ali zaista prave španske, budući da je radnja bila smeštena u srce Madrida), jeste Beatris - Simpatična Lola Fernandez iz serija stekla je veliki broj fanova u domovini i van nje. Beatris je oduvek znala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da su muzika i gluma njen životni put. Kad je imala 10 godina, sa dve drugarice je osnovala grupu Tatu. Tokom velike slave koju je stekla u seriji, iskoristila je svojih pet minuta i snimala serije, a nakon završetka snimanja UPA otisnula se i u pevačke vode. Objavila je solo album Mi generación. Popularna Lola Fernandez nije odustala od plesa. U rodnom Madridu  drži pelsu školu The Beatriz Luengo School, gde  ljubitelji dobrog ritma mogu da nauče modern, klasični i španski ples. Osvojila je mnoge nagrade, a 2008. i onu prestižnu, za najbolju špansku glumicu. Veoma je popularna i cenjena u svojoj zemlji. Inače, jako je dobra prijateljica sa Migel Anhelom (Rober). Udata je i u avgustu očekuje prinovu, piše Dnevno.rs.

Migel Anhel Munjoz - Rober, glavni baja u seriji, takođe je iskoristio veliku slavu koju je stekao zahvaljujući seriji, pa je snimio nekoliko albuma i ostvario veliki broj zapaženih uloga, kako filmskih tako i televizijskih. Danas ima 31 godinu, živi u Madridu, diplomirani je psiholog, veoma je popularan i ima devojku, argentinsku manekenku Valeriju Mazu i izrazito je popularan u Španiji.

Lolina najbolja prijateljica u seriji, Ingrid, koju je tumačila šarmantna riđokosa Silvija Marti, takođe je nastavila da se bavi plesom i glumom i nakon serije. Za razliku od svojih kolega, ona se više fokusirala na pozorište i balet, a danas radi i kao profesorka plesa. Iako se ne pojavljuje često u medijima, pamte je i prate na društvenim mrežama brojni fanovi. Ima 35 godina, živi i radi u Barseloni a o njenom privatnom životu gotovo ništa se ne zna.

Monika Kruz, prelepa sestra popularne glumice Penelope Kruz igrala je bogatašicu Silviju u seriji, koja je bila cimerka Loli i Ingrid. Tokom snimanja serije, u stvarnom životu se zabavljala sa Migel Anhel Munjozom. Njihova veza potrajala je tri godine, a ona je čak istetovirala njegove inicijale na vratu. Pre kraja snimanja serije, par se rastao. Provela je sedam godina igrajući u plesnoj trupi čuvenog glumca i koreografa Žoaklina Kortesa. U jednom trenutku odlučila je da rodi dete putem veštačke oplodnje uzimajući seme od anonimnog donora. Danas je ponosna majka trogodišnje Antonele, živi u Madridu i ima 38 godina.

Zgodni Pedro, u seriji Lolina najveća ljubav, Pablo Pujol danas četrdesetogodišnji glumac i plesač, poreklom iz Malage živi i radi u Madridu. Nema devojku. Jedno vreme se šuškalo da je homoseksualnog opredeljenja, ali to nikada javno nije potvrdio. Radi u jednom madridskom pozorištu i povremeno snima televizijske serije.

Raul Penja, slatki mali Hero, prvi Lolin dečko, danas ima verovali ili ne 38 godina! Živi u Madridu, veoma je popularan glumac, neprestano se edukuje, učestvuje u brojnim seminarima, nadograđuje svoje znanje i neguje talenat za glumu. Veoma je popularan. Živi i radi u Madridu. O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Dobri domar Antonio koga je igrao glumac Pedro Penja imao je bogatu i plodononu karijeru. Bio je veoma cenjen, popularan i nagrađivan glumac. Preminuo je u rodnom Madridu, gde je i proveo svoj život, 2. oktobra 2014. godine u 88. godini.

Dafne Fenrnandez, prelepa i dugonoga Marta, sestra profesorke Adele, danas ima 30 godina, živi i radi u Madridu. Veoma je uspešna glumica i plesačica, a svojom lepotom mami poznate dizajnere i kreatore koji žele da na važnim događajima nosi njihove kreacije. Trenutno je sama, kako kaže, a imala je nekoliko dugih veza o kojima se pisalo u medijima. Izgleda bolje nego ikad:

Prisetite se i hita grupe UPA:



Izvor: Dnevno.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.