Počinje druga sezona serije Sinđelići

Izvor: Story, 20.Mar.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje druga sezona serije Sinđelići

Popularna humoristička serija Sinđelići koja je osvojila veliki uspeh i pobrala simpatije publike, od ponedeljka 23. marta sa novom sezonom stiže na Prvu TV.

Foto: Promo

Sa još više uzbuđenja, duhovitih situacija obogaćena sjajnom glumom starih,a i novih glumaca, nove epizode će vas ostaviti bez daha i prikovati za male ekrane. U igranoj ekipi Voji Brajoviću, Borisu Komneniću, Snežani Bogdanović, Mileni Dravić, Branikici Sebastijanović, Vučiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Peroviću, Milici Mihajlović, Goranu Radakoviću, pridružuju se i Svetlana Ceca Bojković, Branko Cvejić, Tamara Aleksić, Jelena Gavrilović, Srđan Ivanović

Da podsetimo, Lila je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Lila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba. Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom.  To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. Čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

Adaptacija teksta: Biljana Maksić i Srđan Dragojević

Režija: Dejan Zečević

Sinopsis prve epizode:

Kraj letnjeg raspusta, deca spremaju sveske i olovke. Preselili su se u novu kuću, i još ima kutija oko njih. Vest je da se Sretenov stariji brat, milioner, Raša vraća iz Amerike posle 35 godina. Sreten čuva gomilu razglednica i čestitki koje je godinama dobijao od njega.  Metodije priznaje Sretenu da je zaljubljen u Evu, zbog čega Sreten poludi. Na doručku pred školu, vesti donosi i baba Ksenija. Dobila je nagradno krstarenje i sprema se za put. Njena mlađa sestra, Lidija, vraća se u Beograd, i pomoći će Sinđelićima ako nešto bude trebalo. Sreten, Jezda i Panta u kafani sve pripremaju za dolazak Raše.  Eva dolazi sa svojom drugaricom Marom, koja će kod njih da provede neko vreme. Njoj odmah za oko zapadne Metodije. Sretenu se ovo dopadne, tu vidi priliku da Metodije prestane da misli na Evu.

Prvu epizodu druge sezone Sinđelića možete pogledati u ponedeljak 23. marta u 21.30 na Prvoj TV.

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.