Počela da radi najveća radijska mreža u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Sep.2015, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela da radi najveća radijska mreža u Srbiji

U Srbiji je počela da funkcioniše najveća radijska mreža „Naxi nacional“, koja okuplja lokalne radio stanica iz 30 gradova u zemlji, saopštio je beogradski Naxi radio

Ovim se čitava radio industrija Srbije podiže na viši nivo, pa će se kvalitetna radijska produkcija čuti u celoj zemlji. Naxi Nacional učiniće da preko 5 miliona slušalaca svakog dana bude informisano na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << novosti o najaktuelnijim dešavanjima„, rečeno je agenciji Beta u beogradskom Naxi radiju koji je pokrenuo inicijativu umrežavanja stanica.

Deo radijske mreže postale su radio stanice od Subotice do juga zemlje, koje su u privatnom vlasništvu i čija vlasnička struktura ostaje nepromenjena.

Kako su istakli u Naxi radiju, mreža je nastala sa željom da stanice koje su lideri u svojim sredinama budu spremnije za tržišnu utakmicu na nivou cele zemlje.

Lokalni emiteri preuzimaće deo sadržaja od Naxi radija, dok će veći deo programa posvećivati lokalnim temama. Emisije Naxi radija koje će se emitovati u celoj zemlji su „Mojih 50“ i „Veče sa Dejanom Avramovićem“, kao i Naxi nacionalne vesti koje će biti emitovane na nacionalnom nivou na svaki pun sat.

Naxi Nacionalna mreža omogućiće svim radio stanicama članicama da se neprestano usavršavaju i dostignu najviši stepen modernizacije, kao i da idu u korak sa svetskim tendencijama u radio industriji uz konstantu edukaciju o svim novinama„, rekli su u Naxi radiju.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.