Planirate putovanje u septembru? Ovo su naj destinacije

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirate putovanje u septembru? Ovo su naj destinacije

Evo koje destinacije su najbolje za putovanja u septembru.

Mnogi u septembru odlaze na more, zbog toga što su tada aranžmani jeftiniji, a i manje su gužve. Septembar je inače dobar za putovanja jer su i na popularnim turističkim destinacijama manje gužve, a evo koje destinacije za ovaj mesec predlaže sajt traveltriangle.com.

Na prvom mestu, predlažu Barselonu, objašnjavajući da je septembar idealno vreme za posetu tom gradu jer je još uvek toplo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << plaže nisu pretrpane turistima kao ranije tokom sezone. Zbog toga što ima mnoštvo crkava, istorijskih atrakcija, Barselona je idealna destinacija za kraj leta.

Ovaj sajt za septembar preporučuje i krstarenje hrvatskom obalom, a svojim čitaocima predlaže da posete i Plitvička jezera, kao i nacionalni park Mljet.

Na trećem mestu najboljih septembarskih destinacija našao se Minhen, a najpre zbog Oktoberfesta koji počinje 21. septembra. Naravno, i pored toga ima šta da se radi u Minhenu – pored bogatog noćnog života, turistima se predlaže da obiđu Residenz, navjeći nemački kraljevski rezidencijalni kompleks, koji je sada izložbena dvorana.

Na ovom sajtu dalje predlažu turistima da posete Maroko jer u septembru nije previše toplo kao ranije tokom leta, a ističu da se tamo mogu obići brojni planinski venci, stare gradske zajednice, pustinje, a da će vas dočekati ljubazni lokalci.

Na petom mestu najboljih septembarskih destinacija je prestonica Bugarske, Sofija. Na sajtu navode da ima sve što i drugi evropski gradovi, ali po dosta nižoj ceni. Savetuju turistima da posete Nacionalni istorijski muzej, hram svetog Aleksandra Nevskog, manastir Rilu...

Pored ovih, neke od dobrih destinacija za putovanja u septembru su grčka ostrva, Tokio, Singapur, Francuska, Kina, Peru, Sicilija...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.