Pipa Midlton neće odgovarati zbog pretnje paparacu

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton neće odgovarati zbog pretnje paparacu

Francuska policija saopštila da je istraga tog slučaja i dalje u toku, ali da Pipa Midlton neće biti ispitana

LONDON - Pipa Midlton, sestra buduće britanske kraljice Kejt Midlton, verovatno neće krivično odgovarati zbog incidenta u kome je vozač njenog automoblia prošle nedelje uperio plastični pištolj u fotografa, preneli su danas američki mediji.

"Kada je vozač izvukao plastični pištolj, to je bila šala, kao štos. Posle par minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada se vozilo parkiralo, mogao sam da dotaknem plastično oružje koje mi je vozač pokazao. Bilo je očigledno da je to nešto što se kupuje u prodavnici igračaka", rekao je paparaci fotograf. Francuska policija saopštila je da je istraga tog slučaja i dalje u toku, ali da Pipa Midlton (27) neće biti ispitana i da protiv nje neće biti podnete krivične prijave, pošto je utvrđeno da je pištolj bio igračka.

Vozač automobila identifikovan je kao Romen Rabijar, 36-ogodišnji advokat i savetnik jednog od najvećih nemačkih proizvođača lakog oružja, kompanije Hekler i Koh, navodi britanski Mejl Onlajn.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.