Piletina u sosu od paradajza

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piletina u sosu od paradajza

Sjajan recept za ručak koji ćete pripremiti za pola sata.

Kada nemate baš mnogo vremena da spremite obrok, možete da pripremite ovu ukusnu piletinu sa pečurkama u sosu od paradajza.

Sastojci:

Jedna pileća prsa

Pola crnog luka

100 grama pečuraka

oko 500 grama sosa od paradajza

tri čena belog luka

So i biber po ukusu

Začini po ukusu

Priprema:

Iseckajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << luk i propržite ga, pa onda dodajte piletinu iseckanu na kockice.

Pečurke očistite i isecite na listiće, pa dodajte u piletinu. Stavite so, biber i začine po ukusu, pržite na srednjoj vatri 10-15 minuta, a onda dodajte sos od paradajza i ostavite da se krčka još desetak minuta, da bi meso bilo sasvim mekano i upilo sos.

Najbolje je da uz ovakav obrok jedete neku laganiju salatu, na primer, zelenu salatu.

Kako vi spremate piletinu?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.