Pet grešaka koje žene prave na početku veze

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet grešaka koje žene prave na početku veze

Vrlo često tek zaljubljene devojke imaju tendenciju da se ponašaju kako ne treba. Evo nekoliko grešaka koje su im zajedničke.

1. On je centar sveta

Zapamti: još uvek imaš život i obaveze van te veze. Jedno od najvažnijih pravila za srećnu i zdravu vezu je to da tvoja sreća ne sme da zavisi u potpunosti od njega.

2. Zanemarivanje prijatelja i porodice

Znamo da želiš svaki slobodan trenutak da provedeš s njim, ali tako ćeš >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << zanemariti druge ljude u svom životu, koji su i pre njega bili tu. Uvek nađi vremena za svoju porodicu i prijatelje. Oni će biti tu i onda kad njega možda više neće biti.

3. Društvene mreže

Nema ništa loše u tome da nekoliko zajedničkih slika objaviš na Fejsbuku ili Instagramu, ali deljenje svakog trenutka vaše veze s virtualnim prijateljima, spada pod loše ponašanje. Vašoj vezi potrebna je intima, a i takvo ponašanje drugim ljudima itekako ide na živce.

4. Veliki planovi

To što si srećna i zaljubljena, ne znači da je to - to. Tek ste na početku, a pravi problemi još uvek nisu na vidiku. Pravljenje velikih planova na glas, osim što bi njega moglo da uplaši i oterati, moglo bi i tebe da ostavi razočaranom, kad vidiš da on ne razmišlja jisto tako. Pusti neka stvari idu svojim tokom.

5. Upoređivanje s bivšom

To nipošto nemoj da radiš. To će ti doneti samo nepotreban stres, a moglo bi biti i uzrok svađa, kad počneš da preteruješ. Postoji opravdan razlog zašto je ona prošlost, a ti sadašnjost.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

VAŽNA PRAVILA: 5 grešaka koje žene prave na početku veze!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014

Vrlo često tek zaljubljene devojke imaju tendenciju da se ponašaju kako ne treba. Evo nekoliko grešaka koje su im zajedničke...1. On je centar sveta..Još imaš život i obaveze van te veze. Jedno od najvažnijih pravila za srećnu i zdravu vezu je to da tvoja sreća ne sme da zavisi u potpunosti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.