Pamela: Nikada se nisam osećala dovoljno lepom

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela: Nikada se nisam osećala dovoljno lepom

Pamela Anderson osvojila je srca muškaraca ulogom u kultnoj seriji Čuvari plaže. Ova popularnost donela joj je titulu seks simbola, ali sebe nikada nije smatrala lepoticom.

Foto: Profimedia

-Potpisala sam ugovor s jednom modnom agencijom. To je smešno. Nikad se nisam osećala dovoljno lepom da bih bila model-  rekla je Pamela.

Glumica tvrdi kako su je u porodici  oduvek učili istinskim vrednostima, pada se ne boji starenja.

- Majka mi je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << govorila da lepota dolazi iznutra,  iako je to možda kliše, verujem da je istina. Unutrašnja lepota traje zauvek. Ne želim zauvek ostati mlada, želim ostariti. Želim iskusiti svaki period svog života i ne želim da se bojim starenja- rekla je ova lepotica.

Izvor: RTL

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bila je najpoželjnija žena na svetu, a sada tvrdi: Nikad nisam bila dovoljno lepa!

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 10:00

Prošlo je skoro 25 godina otkako je Pamela Anderson (47) prvi put pozirala za “Plejbol” i zaludela muškarce širom sveta. I mada se pojavila na više naslovnica za taj čuveni muški magazin neko iko drugi, i ostvarila i filmsku karijeru, ona tvrdi da i dalje misli da nije dovoljno lepa. . “Upravo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.