PRINCEZA KEJT MEĐU NAJELEGANTNIJIMA

Izvor: Kurir, 04.Avg.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINCEZA KEJT MEĐU NAJELEGANTNIJIMA

NJUJORK - Supruga britanskog princa Vilijama, Ketrin Midlton, našla se u društvu prvih dama SAD i Francuske, Mišel Obame i Karle Bruni-Sarkozi na listi najelegantnijih žena časopisa Vog.

Vojvotkinja od Kembridža je mesto na listi koja se objavljuje 72 godine zaslužila time što podjednako elegantno nosi kreacije visoke mode i sportsku odeću, čime kojim je uzburkala svet mode, navodi se u saopštenju časopisa.

Lista se sastavlja na osnovu glasova modnih kreatora, vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prodavnica, izdavača, pripadnika visokog društva i zabavljača.

Mišel Obama, koja je četiri godine na listi, prvi put je sada uvrštena u kategoriji najbolje odeveni par, sa Barakom Obamom.

Među onima koji su prvi put na listi su Džastin Timberlejk, Kolin Fert, Armi Hamer i Kristina Lagard, direktorka Međunarodnog monetarnog fonda.

Vog objavljuje i listu "modnih ekscentrika" na kojoj su Lejdi Gaga, kralj Butana i par Vanesa Paradi i Džoni Dep.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.