POGLEDAJTE kako izgleda Trener za bolji orgazam (VIDEO)

Izvor: 24sata, 11.Okt.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE kako izgleda "Trener" za bolji orgazam (VIDEO)

Zamislite uređaj koji bi mogao da vas "istrenira" tako da seksualni vrhunac traje duže i bude intenzivniji? I to postoji!

Švedska kompanija "Lelo" predstavila je vibrator "Luna smear bead", za koji tvrde da je "prvi uređaj 'trener' seksualnog zadovoljstva".

Kako tačno funkcioniše?

Najprostije rečeno, slično principu Kegelovih vežbi. Kada su žene nadomak vrhunca, zidovi karlice se skupljaju, a ova seks-igračka opremljena je senzorima koji mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << procene jačinu "stiska" zidova karlice.

Baš pre nego što žena dostigne vrhunac, vibrator prestaje da proizvodi vibracije. Tada se zidovi karlice opuštaju, a igračka ponovo počinje da radi.

Izumitelji ove seks-igračke tvrde da je dovoljno samo pet minuta ovakvog "vežbanja" dnevno, da bi zidovi karlice postali jači, a dame uskoro uživale u intenzivnijim i jačim orgazmima.

Da li "trener" za intenzivniji orgazam zaista daje rezultate ili ne, ne znamo, ali pretpostavljamo da bi mnoge žene uživale u ovakvomu ovakvom "treningu".

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.