Oženio se Mark Entoni (FOTO)

Izvor: Story, 12.Nov.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Mark Entoni (FOTO)

Nakon braka sa pevačicom Dženifer Lopez i glumicom Dajanarom Tores, pevač Mark Entoni rešio je da i treći put stane na ludi kamen

Šenon de Lima i Mark Entoni, foto: Instagram

Entoni se ovog puta oženio venecuelanskom lepoticom Šenon de Limom. Venčanje je održano u Dominikanskoj Republici, a veselje je upriličeno u pevačevoj luksuznoj vili.

Mark i Šenon u vezi su od 2012., a verili su se početkom marta ove godine.

Mark, kom bi mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pozavideli na izboru supruga, prethodno je bio u braku sa slavnom pevačicom Dženifer Lopez, kao i glumicom Dajanarom Tores, zbog čega ga mnogi smatraju pravim magnetom za svetske lepotice.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

20 godina mlađa i 20 centimetara viša: Ovo je nova žena Marka Entonija

Izvor: Svet, 12.Nov.2014

Mark Entoni (46) nada se da će se za njega izreka “treća sreća” pokazati istinitom. Nakon dva propala braka, slavni pevač rešio je da ponovo “stane na ludi kamen”, a ovog puta njegova izabranica je manekenka Šenon de Lima (26). . Slavni par sudbonosno “da” izgovorio je na ceremoniji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.