Ovo je najpopularniji verenički prsten!

Izvor: Mondo, 29.Maj.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najpopularniji verenički prsten!

Ako se spremate da zaprosite ženu vašeg života, a ona prati modu, ovo bi trebalo da uzmete u obzir.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Vereničko prstenje izgleda manje-više isto. Malo zlata, cirkon, ili dijamant, svejedno - svetlucavi kamenčić koji će zaiskriti kad sunce padne na njega, tako da ne možete da se ne nasmešite jer ćete svaki put kad se to desi pomisliti na muškarca kojeg volite... Uložena lova nije važna - i staklić se na suncu presijava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << taman kako treba.

Ali, bez obzira na to što se sve svodi na malo zlata i malo svetlucanja, i kad je o vereničkom prstenju reč, moda se menja "sezonski".

Prošle godine, najpopularniji i najprodavaniji bilo je kitnjasti, prenaglašeni model verađo venecijanski verenički prsten:

Ove godine - elegancija je ponovo na ceni, pa se najbolje prodaju klasični soliteri, a to se jasno može videti i po fotkama koje buduće mlade ponosno objavljuju na Instagramu. Trenuto vode soliteri od ružičastog zlata, ali ako znate da vaša devojka više voli belo ili žuto zlato - ne obazirite se na to.

Soliter je jednostavan, tanji prsten sa krupnim dijamantom (ili cirkonom, kao što rekosmo, uložena lova nije nešto što bi trebalo da množi i deli kad je ljubav u pitanju).

Pa, ako se spremate da zaprosite ljubav vašeg života, a imate dilemu oko prstena, sad znate šta vam je činiti.

------------------------------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.