Ove karipske plaže morate videti pre nego što umrete (FOTO)

Izvor: 24sata, 06.Okt.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove karipske plaže morate videti pre nego što umrete (FOTO)

Možda vam nije u vrhu liste želja, kao na primer Kineski zid, ali lepote karipskih plaža su nešto što morate da uvrstite u svoju listu želja kada su putovanja u pitanju.

Ako dobijete na lotou i ne znate gde biste pre, proverite ovaj spisak prelepih plaža. Jednom kada ih vidite, učinićete sve da dođete do njih.

1. Flamands, St. Barts

Dugačka plaža koju je celom dužinom moguće proći pešaka. Bogata je drvećem koje stvara sene, najfinijim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << peskom i kristalnom plavom vodom.

Trunk Bay, St. John | Foto: Profimedia.rs

2. Trunk Bay, St. John

Ovu plažu je Nacionalnoj službi donirao Lorens Rokfeler, a tada su postale deo Devičanskih ostrva. Ova plaža sadrži i veoma bogatu podvodnu rutu koja će oduševiti ronioce.

The Baths, Virgin Gorda | Foto: Profimedia.rs

3. The Baths, Virgin Gorda

Granitne stene. Bazeni. Ronjenje. Ušuškane plaže. Šta vam više treba?

Lighthouse Bay, Barbuda | Foto: Profimedia.rs

4. Lighthouse Bay, Barbuda

Ovo relativno skoro otkriveno ostrvo ima neke od najnežnijih peščanih plaža koje ste ikad videli. Takođe, jedva da ćete bilo koga na njima sresti tako da ćete sve imati samo za sebe.

Anse Chastanet, St. Lucia | Foto: Profimedia.rs

5. Anse Chastanet, St. Lucia

Pogled koji ostavlja bez daha, kule na plažama sa čijeg vrha puca pogled i jedno od najboljih mesta za ronjenje koje ćete naći na Karibima.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.