Ovde ručavaju planetarno popularne zvezde!

Izvor: Story, 16.Mar.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde ručavaju planetarno popularne zvezde!

Pogledajte kako izgledaju prostrane prostorije prelepo udešene za pravljenje kulinarskih đakonija i specijaliteta, ali i za porodična okupljanja i ručkove poznatih ličnosti

Jedna od najznačanijih prostorija u stanu je svakako ona u kojoj se prave različiti specijaliteti od hrane!

Tako su i poznate ličnosti dosta uložile u opremanje svoje kuhinje i trpezarije, a kao što možemo videti prema fotografijama, svaki detalj je na svom mestu.

Neke su se odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da oblože svoju prostoriju za ručavanje kuhinjskim elementima obloženim drvetom, dok su se oni drugi odlučili za modernizovaniju varijantu. Kako bilo, svako je prema svom ukusu operimo svoju kuhinju i moramo priznati da svaka od njih i te kako izgleda i više nego luksuzno!

Pogledajte našu galeriju i uverite se sami!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.