Ovako se Nina Seničar i Marija Karan provode u Americi (FOTO)

Izvor: Story, 13.Dec.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Nina Seničar i Marija Karan provode u Americi (FOTO)

Dok odvojeno grabe da se dokažu u glumačkim vodama i ostvare veći uspeh, Nina Seničar i Marija Karan slobodne trenutke provode sve češće zajedno

Nina Seničar i Marija Karan, foto: Instagram

Manekenka i glumica Nina Seničar i glumica Marija Karan od pre nekoliko meseci postale su veoma bliske i duže se kad god im poslovne obaveze dozvoljavaju.

Njihov zajednički prijatelj Milan Blagojević u svom domu upriličio je okupljanje za tridesetak prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao najavu praznika koji dolaze. Nina je na žurku došla sa svojim dečkom Dominikom Adamsom, dok holivudski producent Džoel Lubin zbog poslovnih obaveza nije pratio svoju suprugu Mariju Karan.

Lepoj Mari to ipak nije pokvarilo raspoloženje i uživala je u ludorijama zajedno sa Ninom. Lepoticama iz Srbije dopalo se da ukradu Deda Mrazu kapice i nasmejane ispoziraju za privatne albume, ali i za Instagram na kojem su se pohvalile i lepo dekorisanim ambijentom, novogodišnjom jelkom i slatkim đakonijama na trpezi.

- Život je mnogo bolji uz prijatelje i kolačiće! - napisala je Nina uz objavljene fotografije.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.