Ovako je Lejdi Gaga dovela figuru do savršenstva! (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jan.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Lejdi Gaga dovela figuru do savršenstva! (FOTO)

Pevačica nikad nije skrivala da se bori s kilogramima, ali pre nekoliko dana iznenadila je javnost kada se pohvalila svojom savršenom figurom.

Lejdi Gaga. foto: Instagram

Dvadesetosmogodišnja muzička zvezda uz fotografiju koju je objavila na Instagramu zahvalila se svom treneru što je verovao u nju.

- Najbolji si. Ne bih mogla bez tebe - poručila mu je.

Trening pilatesa odrađivala je u helankama i sportskom topu, a onda je rešila skine >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << još koji komad odeče sa sebe kako bi svima pokazala da se dovela u formu.

Iako pevačicu nikad nije bilo preterano briga šta drugi misle o njenom izgledu i kilogramima, treninge pilatesa i joge sada pohađa redovno jer se, kako sama tvrdi, oseća mnogo bolje i zdravije.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.