Ovako NEĆETE zadovoljiti ženu!

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako NEĆETE zadovoljiti ženu!

Ovo je štivo s kojim bi trebalo da bude upoznat svaki muškarac u galaksiji...

1. Nemojte ženi pristupati kao da joj činite uslugu!

Ako želite da joj priuštite oralni seks, dajte joj do znanja da to činite zašto što to želite, zato što vas neopisivo privlači, zato što vas dovodi do ludila, a ne zato što imate osećaj da je red da joj to povremeno priuštite.

2. Nemojte preterano sliniti!

Što je veća vlažnost, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << manje trenja, a što je manje trenja, to je i manje zadovoljstva. Uostalom, i vi ćete spavati kasnije u tom istom krevetu. Ne želite da ga pretvorite u baru sline.

3. Ne preterujte s bradom!

Zaboravite na trljanje klitorisa i vagine bradom. To je ženama noćna mora kao i frajerima zubi na penisu. Ne, ne i ne!

4. Budite sigurni da vaša brada bocka!

Zato smanjite doživljaje i budite obzirniji. Poželjno bi bilo i da se s vremena na vreme obrijete, ili barem skratite bradu.

5. Nemojte eksperimentirati

Kada mi žene počnemo da uzdišemo u znak odobravanja i hvaljenja onoga što naš dragi u tom trenutku radi, frajeri su skloni da pomisle kako bi još neki mali dodatak samo pojačao uzbuđenje. Pogrešno! Zaboravite na eksperimente i dodatke i samo nastavite da radite tačno ono što radite. Ni manje, ni više...

6. Umeće prstiju ostavite napaljenim tinejdžerima

Ako vaša draga želi nešto u sebi, onda je to vaš penis, a ne jedan, dva ili bogznakoliko prstiju.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ovako nećete zadovoljiti ženu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2014

Ovo je štivo s kojim bi trebalo da bude upoznat svaki muškarac u galaksiji...1. Nemojte ženi pristupati kao da joj činite uslugu!..Ako želite da joj priuštite oralni seks, dajte joj do znanja da to činite zašto što to želite, zato što vas neopisivo privlači, a ne zato što imate osjećaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.