Otvorene prijave za Effie Awards Srbija 2017

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Feb.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene prijave za Effie Awards Srbija 2017

Od prošle nedelje svi zainteresovani mogu prijaviti radove za prvo takmičenje Effie Awards Srbija. Prema pravilniku, u obzir dolaze kampanje koje su se sprovodile u periodu 1. jul 2015 – 31. decembar 2016. godine

Na raspolaganju su sledeće kategorije (Proizvodi i usluge): automobilska industrija, prehrambena industrija, bezalkoholna pića i napici, alkoholna pića, nega i lepota, proizvodi i usluge za domaćinstvo, maloprodaja i elektronski uređaji, telekomunikacije, finansije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << platne kartice, softver i aplikacije, putovanje i turizam, kultura, umetnost, zabava i institucije. Kada je reč o tzv. Specijalnim kategorijama, Effie Awards Srbija je uvrstila na svoj spisak: David protiv Golijata, Dobra dela-brendovi, Dobra dela-neprofitni sektor, Inovacija u oblasti medija-kreiranje novog kanala, Inovacija u oblasti medija-postojeći kanal, Korporativna reputacija, Lansiranje novih lokalnih proizvoda ili usluga, Mali budžet-proizvodi i usluge i Medijska ideja.

Rani rok za prijavu radova je 25. februar. Za članove IAA Srbija obezbeđen je popust na cenu prijava, kao i za one koji prijave dva ili više radova.

Budući da Effie ne podrazumeva samo takmičenje, već i edukaciju tržišta, IAA Srbija je pre deset dana organizovala trening pod nazivom Kako sastaviti dobru prijavu, koji je vodio jedan od najiskusnijih članova žirija na evropskom i globalnom nivou, Loic Mercier, Chief Strategy Officer u agenciji BBDO Pariz.

Inače, Effie nagrada se dodeljuje najefektivnijim agencijama i oglašivačima za projekte koji su svojim rezultatima posebno istakli na nacionalnom tržištu. Organizuje se u preko 40 zemalja širom sveta. IAA Srbija je nosilac licence i organizator takmičenja u Srbiji.

Više informacija o Effie Awards Srbija možete pronaći na:

www.effie.rs

www.facebook.com/effiesrbija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.