Otkako je smršala, muškarci joj ne prilaze!?

Izvor: Mondo, 27.Okt.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkako je smršala, muškarci joj ne prilaze!?

Keli Glover je plus-size blogerka koja je nekada imala 152 kilograma i tvrdi da su je tada muškarci pozivali na sastanak gde god da se pojavila. Nedavno je smršala i sada je situacija potpuno drugačija…

Foto: Instagram/bigcurvylove

Plus-size blogerka kaže da su joj muškarci prilazili gde god da je bila - u kafiću, u teretani, na bazenu… Ali, nakon što je ova 39-godišnjakinja smršala 67 kilograma, sve se promenilo. I to ne na način na koji biste očekivali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Fotka ovog para je podelila javnost!

"Mesecima nisam mogla da shvatim. Nisam razumela zašto više ne zanimam muškarce sada kada sam smršala", rekla je Keli.

To je bila neočekivana "nus pojava" ekstremnog gubitka kilograma ove žene, koja sada ima 84 kilograma.

Why the weird expression? I took these as #ootd pics using the timer on my laptop and had 3 seconds to run and get in the frame #plussize #vsg that dress on the left was so fun! Rented from @gwynniebee

A post shared by Kelly Glover (@bigcurvylove) on Oct 26, 2017 at 3:56am PDT

Keli se nedavno preselila iz Los Anđelesa u Sidnej i kaže da je sada shvatila da je njena plus-size figura bila veliki plus u muško-ženskim odnosima.

Još jedan "plus" kod plus-sajz modela

Los Anđeles je potpuno promenio njen ljubavni život - kaže da je za jedan mesec u Americi više puta pozvana na sastanak nego za celu deceniju u Australiji.

"Bila sam ista osoba, ista ličnost, isto sam izgledala, imala sam isti broj kilograma. Jedina razlika je bila u lokaciji, to je sve promenilo", otkrila je ona.

Blogerka, koja je inače imala operaciju podvezivanja želuca, pretpostavljala je da će nakon gubitka kilograma više interesovati muškarce. Zato je bila zapanjena kada je shvatila da je potpuno suprotno od njenih očekivanja, pa je zato odlučila da sprovede malo istraživanje i zatraži od muškog prijatelja da bude iskreni prema njoj.

"Ne vežbam da bih smršala!"

Keli ga je pitala zašto odjednom niko ne želi da izlazi sa njom sada kada je smršala, a odgovor ju je potpuno zaprepastio.

"Pa, muškarci imaju mnogo više samopouzdanja da priđu debelim devojkama. Misle da je tada manja šanda da će ih odbiti, pa imaju više hrabrosti da priđu", rekao joj je.

Tada je Keli shvatila da joj muškarci više ne prilaze zašto što više ne misle da je toliko očajna da će automatski pristati na izlazak.

Blogerka kaže da ju je to podsetilo na mit da su debele devojke "lake", a ona smatra da u tome nema nimalo istine.

"Mislite da su debele žene lake? Udvaranje takvim devojkama nije sprint, to je maraton", kaže ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.