Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2023, 21:05

Otac drvenom palicom prebio silovatelja svoje ćerke

Otac u Minhenu u Nemačkoj drvenom palicom pretukao silovatelja svoje ćerke (19). Optužen je za fizički napad, a osumnjičeni silovatelj (37) je priveden.
Kako piše Bild, devojka je bila u prijateljskim odnosima sa 37-godišnjakom nekoliko nedelja. Kada su proveli noć u stanu jednog od muškarčevih prijatelja, on ju je navodno silovao i tukao.
Ujutro je 19-godišnja devojka uspela da izađe iz stana, ali je 37-godišnjak krenuo za njom i pretio joj nožem na ulici.
U panici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je pozvala oca koji živi nedaleko od naselja u kojem se sve dešavalo. Istog četvrtka ujutru odvezao se automobilom u okrug Berg am Lajm i na putu do mesta gde ga je pozvala ćerka alarmirao policiju.
Kada su se otac, koji je doneo palicu, i silovatelj sreli na Kreilerštrase, situacija je eskalirala, prenosi Index.
– Tokom ove svađe, 47-godišnjak je nekoliko puta udario 37-godišnjaka drvenom palicom koju je nosio – saopštila je policija.
Glumca iz serije „Vesele 70-te“ osuđenog na 30 godina robije zbog silovanja ostavila žena

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.