Ona ima najbolje grudi na svetu

Izvor: S media, 25.Mar.2010, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona ima najbolje grudi na svetu

Seksi starleta koja je slavu stekla pokazivanjem svojih zavidnih atributa u muškim časopisima odlučila je još jednom da da na uvid svoje raskošne obline.

Atraktivna Lusi Pinder, na radost jačeg spola, redovno se pojavljuje na stranicama muških časopisa u provokativnim pozama i s prigodnim manjkom odeće.

Seksi Lusi svojedobno je nosila titulu najlepših grudi u Velikoj Britaniji, a nije morala dugo da čeka da njene grudi postanu i planetarno poznate. Australiski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << magazin za muškarce Ralf objavio je da prsata lepotica 'službeno ima najbolje grudi na svetu'.

Ona se kune da su 100 posto prirodne, o čemu najbolje, kaže, svedoči njihov oblik i delovanje gravitacije. Na najnovijim fotografijama ponovo ih je pokazala u svoj njihovoj lepoti pozirajući u pozama koje deluju kao ispunjenje većine muških snova.

Izvor: tportal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.