Izvor: Danas, 01.Dec.2022, 12:44

Vlada odobrila izvoz peleta do 31. januara

Vlada Srbije donela je danas odluku kojom se dozvoljava izvoz peleta do 31. junara naredne godine, nakon što su najveći proizvođači peleta u Srbiji u više navrata upozoravali da je prodaja u Srbiji stala, da su magacini puni neprodate robe i da zbog toga preti opasnost da budu prinuđeni da obustave proizvodnju, te da radnicima plate već sada kasne.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Na predlog PKS odobrene izvozne kvote za pelet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022

Vlada Srbije je odobrila kvotu za izvoz 24.000 tona peleta do kraja januara 2023. na predlog članica Privrede komore Srbije (PKS), saopštila je danas Komora...Navodi se da je PKS 23. novembra uputila vladi inicijativu domaćih proizvođača peleta okupljenih u Grupaciju za obnovljive izvore energije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.