Odložen Effie Awards Serbia 2020 Festival

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Maj.2020, 12:09

Odložen Effie Awards Serbia 2020 Festival

IAA Serbia, nosilac licence, objavljuje da će odlaganje Festivala za 2021. godinu podrazumevati i dosadašnji timeline (februar–jun), ali i duži vremenski period tokom kojeg su realizovane kampanje koje se prijavljuju (2019. i 2020. godina).

Organizator ističe da je odluka o pomeranju programa za narednu godinu donesena imajući u vidu trenutno stanje, ali i ono koje se očekuje u bliskoj budućnosti. Ocenjuje da je ona u interesu cele industrije, koja se trenutno nalazi pred velikim izazovima.

Sve potrebne informacije o predstojećoj Effie sezoni, prijavljivanju i rokovima takmičari će moći da pročitaju na zvaničnom sajtu: effie.rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.