Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022, 18:13

Novi filmovi u bioskopima: Zbogom, Leonora

Posle Festivala autorskog filma, delo Paola Tavijanija „Zbogom, Leonora“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 1. decembra 2022. Prvi film „Zbogom, Leonora“ koji je Paolo Tavijani snimio bez ujedinjenog rada sa svojim bratom Vitorijom, sa kojim je decenijama stvarao i obeležio italijansku kinematografiju, nakon četiri godine vratio je reditelja u epicentar svetskih filmskih dešavanja … Članak Novi filmovi u bioskopima: Zbogom, Leonora se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Da li ste videli ovu ženu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Dec.2022, 07:29

Posle premijere na Festivalu autorskog filma, „Da li ste videli ovu ženu“ prikazivaće se od četvrtka, 1. decembra 2022, u domaćim bioskopima. Delo autora Dušana Zorića i Matije Gluščevića prikazano je i u Veneciji, a o inspiraciji za film Zorić je rekao: „Matija i ja smo imali sličnu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.