Novi Sad dobija novi festival!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dobija novi festival!

U Novom Sadu će 2017. godine biti organizovan prvi internacionalni festival modnog filma na Balkanu, Serbia Fashion Film Festival (SFFF).

Foto: Promo/Serbia Fashion Week

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni festival modnog filma na Balkanu, koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog sveta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umetnosti.

Novi Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , kao centar kulture, umetnosti, mode, filma i dizajna u poslednjih nekoliko godina, biće organizator i modnog filmskog festivala 2017. godine. Festival će značajno uticati na imidž grada i zemlje, na promociju kulture, te na činjenicu da u gradu postoji ovakav festival koji je trenutno rastući globalni trend.

Ovaj festival bi Novi Sad postavio kao kulturno središte Evrope i doprineo u dobijanju titule Evropske prestonice kulture 2021.

Fokusirajući se na talente i učenje, SFFF će spojiti ljude iz oblasti filma, producente, kreativne agencije, brendove, dizajnere. Eksperti iz oblasti filmske produkcije i modne industrije predstaviće se i nagraditi najbolji film. SFFF predstavljaće nove ideje koje pomeraju granice, bez obzira da li ste umetnik u nastajanju ili već nagrađivani producent.

Podstičući da učimo jedni od drugih, SFFF biće internacionalni festival na kojem će se razmenjivati projekcije, iskustva, znanja u oblasti mode, lepote i lifestyle-a.

Serbia Fashion Film Festival - SFFF je uspostavio partnerstva sa internacionalnim festivalima modnog filma, te će ove godine biti prikazivani filmove sa drugih internacionalnih festivala - iz Istanbula, Berlina i Madrida.

SFFF 2017 je otvoreno takmičenje za profesionalce, nove talente i studente iz sektora audio-vizuelnih umetnosti, mode i marketinga, kojima će prestižni, nezavisni i mulidisciplinarni žiri dodeliti nagrade iz dve kategorije: Professional Awards i New Talent Awards.

U Aula Master centru Novosadskog sajma će 7. aprila u 18 časova biti prikazani filmovi sa festivala iz Istanbula, 8. aprila u isto vreme će biti prikazani filmovi sa festivala iz Madrida, a 9. aprila u 18 časova filmovi iz Berlina.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prvi Serbia Fashion Film Festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2016

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni fashion film festival na Balkanu koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog sveta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umetnosti...Biće održane projekcije filmova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.