Nova hit serija Andrija i Anđelka

Izvor: Story, 05.Okt.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hit serija Andrija i Anđelka

Nova humoristička serije „Andrija I Anđelka“ od danas se svakog radnog dana uemituje na TV Prva.

Svakog radnog dana u 21.25h I vikendom od 20 časova pratićemo mladi par, Andriju i Anđelku, koji se na više nego komičan način nose sa izazovima života u dvoje.

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primer onog što se dešava kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima.

Njihovi kaprici i potpuno različiti, a tipično muško- ženski pogledi na svet, uzrok su neslaganjima i prepirkama oko dobro poznatih pitanja seksa, ljubomore, novca, dece, njenih prijatelja, njegovih prijatelja, podela poslova u kući... U svakom slučaju za njih dvoje nema tabu tema, niti je i jedna tema previše ozbiljna da se ne bi mogla pretvoriti u urnebesan komentar modernog života. Andrija i Anđelka samo naizgled stalno vode borbe i ratove, a ustvari se ludo vole.

U njihovu svakodnevicu povremeno ušetaju i drugi likovi, čisto da zakomplikuju stvari. Osim Anđelkine majke i zgodne koleginice Danke, tu su i njihovi zajednički prijatelji, naizgled savršen par, Jeca i Feđa, zatim psihijatar, Andrijina baba, brat od tetke Petar...

Andrija I Anđelka su se sjano uklopili kao partneri u seriji. O svojim ulogama I večitoj temi – muško/ženski odnosi kažu: “iskreno se nadam da će publika voleti naše junake. Humor je odličan, provokativan, stvari nazivamo pravim imenima. Verujemo da će se svako ko je ikada bio u vezi pronaći” kaže Anđelka. “Lik koji tumačim je iskren, ležeran I direktan. Nikom neće biti jasno kako Anđelka živi s njim, a ni obrnuto, kako on živi s njom. Naravno, on voli svoju devojku mada se ona stalno žali da joj to ne pokazuje na pravi način. Uživa Anđelkinim izlivima ljubomore, iako iskreno ne razume kako njoj vrlo često nije jasno koliko je voli”.

Kako kažu glavni akteri, u ovoj zamršenoj I strastvenoj priči između dvoje partnera, sve podseća na boks meč te će tako publika sigurno imati svoje favorite. Mada, na kraju nema sumnje, svi će navijati za ljubav.

Najava prve epizode: U tržnom centru/ U krevetu/ U restoranu Šta su zamke zajedničkog šopinga ili kako može da se završi kupovina obične pidžame? Da li su dvoje ikada sami u spavaćoj sobi? Da li muškarac može da pusti ženu da plati u restoranu, a da ga to ne košta? Šta se dešava kada ženi vino dobro ide? „Andrija i Anđelka“ i njihovo ludilo u dvoje!

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova hit serija Andrija i Anđelka

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015

Svakog radnog dana u 21.25h i vikendom od 20 časova, na Prvoj televiziji pratićemo mladi par, Andriju i Anđelku, koji se na više nego komičan način nose sa izazovima života u dvoje...Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primjer onog što se dešava kada muškarac i žena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.