Njihovo vreme: PRVA SLIKA Darka Lazića SA SINOM

Izvor: Story, 30.Avg.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovo vreme: PRVA SLIKA Darka Lazića SA SINOM

Verenica Darka Lazića Marina Gagić podelila je sa pratiocima na Instagramu preslatku fotografiju pevača i njihovog sina Alekseja. Iako mališan ima dva meseca, Darka fanovi još nisu videli sa naslednikom u naručju, pa je ova fotografija izazvala pravo oduševljenje. Kako izgleda ponosni tata sa sinom i šta je odabrao da mu obuče za slikanje, pogledajte u nastavku: The post Njihovo vreme: PRVA SLIKA Darka Lazića SA SINOM appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prva slika Darka Lazića sa sinom!

Izvor: Svet, 30.Avg.2019

Darko Lazić i Marina Gagić postali su roditelji sina Alekseja pre dva meseca, a iako su svi očekivali da društvene mreže pršte od fotografija, pevač nije objavio nijednu sliku sa sinom.. Međutim, ni ovog puta se nije on pohvalio naslednikom, već njegova verenica Marina, koja je objavila fotografiju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.