Nikol Kidman: Svakog meseca se nadam da sam trudna, ali ništa...

Izvor: Story, 11.Okt.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman: Svakog meseca se nadam da sam trudna, ali ništa...

Holivudska glumica koja je nedavno ostala bez oca, više od svega želi da još jednom ostane u drugom stanju.

Nikol Kidman, foto: Profimedia

Iz braka sa Tomom Kruzom ima usvojenog sina Konora i ćerku Izabelu, a s Kitom Urmanom dobila dve ćerke. Ipak, glumca tvrdi da bi više od svega volela da ponovo ostane u drugom stanju.

- Svakog meseca se nadam da sam trudna, ali ništa... Skakala bih u vazduh od sreće da opet zatrudnim. Ipak, svesna sam da imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 47 godina i da verovatno neću opet roditi - rekla je Nikol Kidman u intervjuu za australijski radio.

Ipak, dodala je i kako je njena baka svoje poslednje dete rodila kada je imala 49 godina pa se zbog toga i ona još nada da ima šanse za trudnoću.

- Luda sam za bebama i decom. Neverovatni su - rekla je i kroz smeh i priznala kako njen suprug Kit Urban možda ipak ne bi, kao i ona, bio oduševljen kada bi ponovo morao da menja pelene.

Glumici je, inače, nedavno preminuo otac, Entoni Kidman, za kog je Nikol bila jako vezana.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.