Navike koje će vas stajati dobrog provoda u krevetu

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navike koje će vas stajati dobrog provoda u krevetu

Bez obzira jeste li u dugogodišnjoj vezi ili tek počinjete intimno da se upoznajete, neke greške se događaju svima. Zato ih je bitno prepoznati i iskoreniti u samom početku. Možda vam se neke navike ne čine kao veliki problem, ali s vremenom bi mogle to da postanu.

Odbijanje seksa na brzinu

Predigra je u nekim slučajevima precenjena. Nekad je upravo seks na brzaka ono što vam treba. Uzmite stvari u svoje ruke i stavite ih u petu brzinu. Ono što sledi biće kratko, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali jako slatko.

Jedna te ista pozicija

Većina parova ima par poza koje neprestano menja, a upravo je to ono što seks čini monotonim. Zabranite sve poze koje inače koristite. Budite maštoviti, zaigrajte se i vratićete svežinu u svoj polni život.

Uvek isti scenario

Dosta parova zapadne u rutinu i do strastvene akcije vodi uvek par istih rutiniskih radnji ili rečenica. Ne dozvolite da vam se to desi. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i sugerišite seks kad vam god padne na pamet. Svakom laska kada zna da ga druga osoba želi. Nema pogrešne situacije ili pristupa.

Tišina tokom seksa

Komplimenti i laskavi razgovori su uvek dobro došli. Nema razloga da se od njih suzdržavate za vreme strastvene akcije. Nikakvi dijalozi iz pornića nisu nužni, naprotiv. Jednostavno recite partnerki da vam se sviđa to što radi ili da se vaš orgazam bliži.

Stidljivost

Iako skromnost i suzdržanost u nekim slučajevima znaju biti prednost, u krevetu stvari ne stoje tako. Jedini način na koji možete dobiti ono što želite je da to ili kažete ili pokažete. Komunikacija između partnera je najvažnija, bila verbalna ili neverbalna. Važno je da se razumete.

Volite sami sebe!

U stvari to bi trebao da bude prvi savet. Ako niste opsednuti svojim telom, svojim viškovima ili manjkovima, veće su šanse da ćete se uživeti u igrice u krevetu, a i vaš užitak će tako biti veći.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.