Napravila grešku koju prave mnoge žene (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila grešku koju prave mnoge žene (FOTO)

I jedna od najlepših žena na svetu je, na kraju krajeva, samo obična žena...

Foto: Splash News

Manekenka Adrijana Lima na Instagram je postavila fotku na kojoj ima "panda" izgled. Devojke znaju za o čemu je reč, za one koji možda ne znaju - "panda" izgled je kada dame ne skinu lepo šminku, pa im oko očiju ostanu razmazani crni ostaci...

Adrijana Lima, Irina Šajk spavaju ovako

Bivša srpska snajka je uz fotografiju napisala: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Previše sam lenja da bih savršeno skinula šminku, a i dopada mi se ovako, osećam se nekako seksi. Zašto da ne spavam tako? Želim vam nevaljalu noć", poručila je Lima.

Too lazy to remove perfectly my eye makeup, but kind of like it, I feel sexy. Why not sleep with it? Have a naughty night ❤️❤️

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 21, 2016 at 5:06pm PDT

Iako su njeni obožavatelji oduševljeni i ovakvim njenim izgledom, devojke, imajte na umu da bi ipak trebalo da skidate šminku pre spavanja, a podsetite se i zašto:

Obavezno skinite šminku pre spavanja!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.