Najlepše i najglamuroznije izdanje Amal Kluni do sada!

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše i najglamuroznije izdanje Amal Kluni do sada!

Berlinska premijera filma Hail, Ceasar!, koja je održana juče na 66. po redu Berlinskom filmskom festivalu privukla je veliku pažnju medija, ali i poklonika sedme umetnosti.

Amal Kluni, foto: Profimedia

Najnoviji film braće Koen u kome glume Skarlet Johanson, Džoš Brolin, Ralf Fajns, ali i Džordž Kluni koji će beogradskoj publici biti prikazan u sklopu 44. Festa, predstavlja komičnu priču smeštenu u pedesete godine prošlog veka, koju kroji neobičan Edi Maniks, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << radnik Capitol Recordsa koji rešava sumnjive i iznenadne situacije, poput otmice jednog od glavnih glumaca produkcijske kuće.

Nemačka premijera je okupila sve glavne glumce, među kojima je svakako najveću pažnju izazvao Džordž Kluni, tačnije njegova lepša polovina, prelepa Amal Kluni koja je ukrala šou odevena u zanosnu, prelepu vintage haljinu Yves Saint Laurenta, piše Elle.rs

Klasičan kroj haljine s naglaskom na struku osvežen je šljokičavom teksturom i crnom til suknjom koja je prividno dala Amalinoj vitkoj figuri malo punoće i nekoliko kilograma viška.

Tanke bretele, falte pri dnu, satenska traka nalik kaišu i njen glamurozni make-up koji se bazirao na crvenom ružu, malo jačoj maskari i crnoj, zagasitoj kosi koju je Amal pustila da pada, dok je gornji deo blago zavezala na temenu, savršeno je finiširao ovo glamurozno izdanje Britanke koja nam se nikad nije učinila ovako prelepom, neodoljivom i zanosnom.

Glamuru su doprinele svetlucave viseće minđuše, crna pismo tašnica i salonke.

Izvor: Elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.