Nacionalna TV: Danas ćemo vam pokazati... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalna TV: Danas ćemo vam pokazati... (VIDEO)

Dok je nekima seks još uvek tabu tema, pogledajte kako izgleda seksualna edukacija na nacionalnoj norveškoj televiziji.

Foto: ScreenShot/YouTube

Kada je reč o seksualnom obrazovanju, uvek postoji neka doza distance kod predavača, a materijal je najčešće ilustrovan i moda tinejdžerima ne prikazuje stvari baš najjasnije. Zato je na nacionalnoj televiziji u Norveškoj prikazan video koji je potpuno drugačiji.

U ovoj epizodi gde je detaljno objašnjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve o penisu, nećete videti ilustracije ili lutke, niti sramežljivog predavača koji crveni dok govori o muškom polnom organu. Naprotiv, videćete pravog, živog čoveka koji stoji go ispred kamere i devojku koja na njemu pokazuje gde su testisi i priča sve ono što bi tinejdžeri trebalo da znaju.

Ona dalje objašnjava kakav je normalan izgled testisa, kako se penis razvija, pokazuje kako pod mikroskopom izgleda sperma, šta se dešava prilikom erekcije... Dakle, da, video je eksplicitan u smislu da prikazuje "golotinju", ali je sve napravljeno tako da je zaista edukativno, bez ikakvih erotskih scena.



Izvor: YouTube

Ostale epizode koje su takođe prikazane na ovoj televiziji, tematski su obrađene grudi, vagina i menstruacija, malje na telu...

Šta mislite, da li je ovakav video prikladan za prikazivanje na televiziji?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.