Na ovo se ne bi svako usudio! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ovo se ne bi svako usudio! (FOTO)

Fitnes blogerka na Instagram je postavila fotografiju koju se ne bi usudio svako da obelodani. A sve to uz pozitivnu poruku!

Foto: Instagram/annavictoria

Ana Viktorija pokrenula je Fit Body Guides, odnosno dvanaestonedeljni plan mršavljenja i time "sakupila" 861.000 pratilaca na Instagramu.

Ona, sasvim očekivano, najčešće postavlja video snimke i fotografije sa treninga, ali sada je odlučila da uradi nešto drugačije.

Na svoj profil je postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotku na kojoj ona sedi na podu, a koža na stomaku joj se "nagužvala" tako da izgleda kao da Ana Viktorija ima malčice "viška". Ovakva fotografija uopšte ne bi bila čudna, da nismo svakodnevno izloženi "fotošopiranim" fotografijama poznatih dama, koje uvek izgledaju savršeno.

Upravo zbog toga, ova fitnes blogerka je odlučila da na ovaj način promoviše zdrav izgled, ali i zdrav stav prema telu. "Prvo, nagužvana koža ili 'rolnice' koje se pojave na stomaku kada sednete nisu nešto što treba da mrzite ili da ih se stidite", napisala je ona.

"Drugo, ranije mi se dešavalo da kada vidim svoje 'rolnice' u ogledalu, automatski pomislim: 'fuj!', jer me je društvo naučilo da tako mislim."

Ova njena fotografija ima više od 26.000 lajkova, a fitnes blogerka je dobila i dosta pozitivnih komentara, u kojima je pratioci hvale što im je "pomogla da se osećaju bolje i da drugačije posmatraju svoje telo".

Govoreći o pozitivnom stavu prema sopstvenom telu, Ana Viktorija dodaje da "ne bi trebalo da dopustimo da nam fizičke karakteristike postavljaju standard u vezi sa tim da li zaslužujemo da volimo sebe ili ne".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.