NIKOLA SARKOZI LJUBOMORAN NA OVENA VILSONA

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLA SARKOZI LJUBOMORAN NA OVENA VILSONA

Iako ima malu ulogu, scene Karle Bruni (Carla Bruni) su se u utorak snimale ceo dan, a scena u kojoj prva dama Francuske ulazi u dućan i drži baget u ruci snimala se čak 35 puta.

- Verovatno ću biti beznadežan slučaj za film, ali ne želim da propustim ovu priliku koja mi se pruža jednom u životu. Kada budem baba, volela bih da pričam unucima da sam radila s Vudijem  Alenom - rekla je Karla POšto je prihvatila ulogu čime se eventualno ogradila od gore pomenute situacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Ali to je manji deo problema koje je prva dama Francuske imala ovih dana. Snimanje se, naime, nije odvijalo samo pod burnim okom reditelja Vudija Alena (Woody Allen), već i njenog obezbeđenja, ali i supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija (Nicolas Sarkozy). I dok su se bezbednjaci trudili da budu diskretni, Alen je svako malo morao da im kaže da ne smetaju, Sarkozi, koji se u jednom trenutku prilično nervozan pojavio na snimanju, bez kravate, bio jer vidno neraspoložen i živčan.

To je Karli bio dovoljan znak za priđe i porazgovara s njim, a kako mediji navode, prema slikama koje su snimljene, razgovor se pretvorio u malu raspravu. Karla se prilično trudila da smiri svog muža, zapalila je i cigaretu, a posle nekoliko minuta razgovora par se, svestan prisustva fotoreportera, udaljio. Karla je zagrlila supruga, koji joj nije uzvratio.

Kao je Nikola Sarkozi privatno poznat kao ljubomoran čovek, a Karla imala snimanje sa holivudskom zvezdom Ovenom Vilsonom (Owen Wilson), nagađa se da se francuskom predsedniku nije dopalo što se prva dama dobro zabavljala radeći Sa zgodnim glumcem.

Vilson je za vreme pauze sedeo sa Karlom, iako je i Sarkozi bio na setu, što je iznerviralo predsednika, koji je čekao da ga supruga primeti i priđe mu.

Pre filma "Pariz u ponoć" (Paris in Midnight) Brunijeva se pojavila samo u ostvarenju "Pret-a-Porte" (Pret-a-Porter) Roberta Altmana, gde je glumila sebe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.