NIJE LAK PUT DO SRODNE DUŠE

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE LAK PUT DO SRODNE DUŠE

Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ispitanika pokazalo je koliko poljubaca i ljubavnih brodoloma moraju da prebrode žene i muškarci dok konačno ne upoznaju svoju srodnu dušu.

Dok se ne skrasi sa „gospodinom savršenim“, prosečna žena poljubi čak 22 muškarca, ima četiri duge veze, srce joj se slomi pet puta, ima šest loših sastanaka i isto toliko usputnih seksualnih odnosa, voljeni će je prevariti čak četiri puta i upoznaće bar jednog „internet“ partnera.

S druge strane, dok ne nađe suđenu, prosečan muškarac poljubi 23 žene, deset puta uživa u neobaveznom seksu i slomi oko šest ženskih srca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.