Izvor: B92, 08.Jan.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molitve za žrtve ekonomske krize

London -- Anglikanska crkva sročila je specijalnu molitvu namenjenu Britancima koji su izgubili posao zbog ekonomske krize.

U "Molitvi za otpuštenog s posla" se kaže: "Poslušaj krik mog beznađa, pomozi mi da sagledam svoju sudbu, da umirim dušu". Kako prenose agencije, Anglikanska crkva predlaže i "Molitvu za one koji su i dalje na tržištu rada", ali koji ne prestaju da strepe za svoje radno mesto i žive u stalnom stresu.

"Ko će među nama biti naredni? Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se suočim sa sve većim pritiskom na poslu?" - reči su te molitve.

Prema izveštaju Britanskog instituta za zapošljavanje i razvoj, oko 600.000 Britanaca moglo bi ove godine da ostane bez posla.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.