Modna rapsodija: Sestre Kardašijan na Kajlinom 18. rođendanu

Izvor: Story, 10.Avg.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna rapsodija: Sestre Kardašijan na Kajlinom 18. rođendanu

Kao što se i dalo očekivati, 18. rođendan Kajli Džener, najmlađe od svih sestara Kardašijan, proslavljen je u velikom stilu, dok su rođendanu prisustvovali svi članovi porodica Kardašijan i Džener.

Kajli Džener, koja je nejmlađi član porodice Kardašijan je za svoj rođendan izgledala spektakularno. Ona je od svoje porodice dobila Ermeovu torbu, popularnu Birkinku u vrednosti od 10 000 dolara, dok joj je dečko Tiga poklonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << automobil.

Kajli Džener blistala je u stilu slavljenicu u uskoj, sjackavoj haljini koju je uklopila sa neobičnom nud torbom i sandalama na visoku potpeticu uistoj nijansi.

Selfi Kim Kardašijan i njenog supruga zapalio je društvene mreže! (FOTO)

Kendal Džener je na proslavu stigla u crnoj haljini sa dubokim šlicem i kratkoj beloj majici.

Kortni se, takođe, odlučila za seksepilnu varijantu. Naime, ona je nosila crni kombinezon izazovnog kroja preko kojeg je ogrnula crni sako.

6 laži porodice Kardašijan

Kim je izabrala sigurno varijantu: crnu usku suknju koju je iskombinovala sa tranasprentnom rolkom, dok je njen suprug Kanje Vest na rođendan stigao u opuštenijem izdanju: on je nosio farmerke i košulju, kao i neobične cipele u maslinastoj boji.

Ljubomora Kim Kardašijan nema kraja: Starleta kupila 3 miliona pratilaca da bi pobedila sestru!

Kloi Kardašijan je zablistala u jednostavnoj crnoj haljini sa transparentnim horizontalnim prugama.

Kejtlin Džener poručila svima: Ovako treba da izgleda dama!

Kris Džener ja za ovaj lep povod iskuombinovala crni korset i klasične pantalone, dok je preko imala nesvakidašnji letnji pončo.

Kejtlin Džener nosila je atraktivnu kombinaciju sa kojom nije mogla da pogreši: crnu, kožnu najkersku jaknu i usku crnu haljinu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.