Modelsice danas slave 20. rođendan: Evo kako su nekada izgledale (FOTO + VIDEO)

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsice danas slave 20. rođendan: Evo kako su nekada izgledale (FOTO + VIDEO)

Grupa Models slavi 20 godina postojanja, večeras u ponoć, u klubu Teatro. To je prilika da se prisetimo, koje su sve devojke prošle kroz ovu grupu i vidimo gde su danas.

Ivana Berendika Jermoluk je članica prve postavke, ali je nakon kratke karijere završila s biznismenom Tomasom Jermolukom, jednim od osnivača Gugla. Ona je dizajnerka prestižnog nakita Arme De L’Amour, koga nose brojne zvezde. Tokom prošlogodišnjih poplava ona je donirala novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />


Foto: Twitter, Youtube

Aleksandra Nikolić Meljničenko se udala za bogatog Rusa Andreja Melničenka, koji je vlasnik banke. Danas radi ono što želi.

Posted by Aleksandra Melnichenko on Friday, 13 November 2015

Mirjana (Karanović) Živković - Mimi bila je jedina plavuša u prvoj postavi i prva je napustila modelsice i udala se za bogataša. Suprug joj se bavi uvozom poznatog brenda automobile. Rodila je dve devojčice. Ne želi da se eksponira u srpskoj javnosti, zato se za nju i najmanje zna. Rekli bismo da se Mimi nije puno promenila, da je lepa i vitka kako nekada. Živi u inostranstvu.

Nevena Adžemović: Od estrade do politike

Foto: Facebook, Youtube

Nadežda Jokić - Nađa je u grupu stigla krajem devedesetih kako bi zamenila Mimi Karanović. U to vreme bavila se manekenstvom i studirala italijanski jezik i književnost. Po raspadu grupe, tri godine je radila kao novinarka NIN-a. Danas je izvršna urednica magazina, koji se bavi poznatima. Ona se nije udala, jer ne veruje u ljubav na papiru, a čeka prvo dete.

A photo posted by Nadezda Jokic (@nadezdajokic) on Nov 18, 2015 at 11:24am PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.