Mislila je da je muž slika, međutim... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislila je da je muž slika, međutim... (VIDEO)

"Ptičicaaaaa", rekao je muž ženi, ali je, ipak, nije slikao.

Foto: YouTube

I vama se sigurno dešava - zauzmete pozu, nabacite kez i čekate da vas neko slika. Međtum, taj neko, ne barata najbolje tehnkiom i vi, umesto fotografije, dobijete glupi video od nekoliko sekundi.

Isto se desilo i ovoj ženi, s tim što ona nije znala, do poslednjeg trenutka, da je muž snima, a on je to radio vešto i planski...

Na kraju je napravio YouTube kompilaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja je, zapravo, video dnevnik trudnoće njegove supruge.

"Ona voli da se slika, voli da zauzme pozu i nasmeje se, a ja sam sve to samo zarobio u jedan video", objasnio je kreativni suprug kako je nastao njegov mali dokumentatni film, i dodao: "Srećom, nije me ubila kada je otkrila ovu moju zaje.......!", objasnio je Florin Mehedajn koji sa suprugom živi u Americi, u Sijetlu.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.