Mišlenove zvezdice konačno i restoranima u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Okt.2020, 11:59

Mišlenove zvezdice konačno i restoranima u Srbiji

Srbija je postala deo prestižnog Mišlenovog gastronomskog vodiča, a koji su restorani u našoj zemlji dobili ovo, najprestižnije kulinarsko priznanje, prema Tanjugovim informacijama biće poznato u decembru

Mišlenov vodič će u decembru obelodaniti svoju prvu selekciju posvećenu beogradskoj gastronomskoj sceni, objavio je danas Mišlen navodeći da je Beograd svojim gastronomskim adutima „zaveo“ ispektore Mišlena.

Ukrštanjem grčkog, turskog, mađarskog, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i balkanskog nasleđa, glavni grad Srbije “zaveo“ je inspektore Mišlenovog vodiča svojim brojnim gastronomskim adutima„, navodi Mišlen.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović saopštila je da Srbija od danas postaje deo porodice prestižnog Mišlenovog gastronomskog vodiča, kao i da će u decembru biti objavljeno koji su restorani u Srbiji dobili to najprestižnije kulinarsko priznanje.

Time je potvrđena informacija Tanjuga da to najprestižnije kulinarsko priznanje stiže u Srbiju.

Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da će 14. decembra biti poznato koji će restorani u Srbiji dobiti Mišlenove zvezdice i koliko.

On je precizirao da će se tada znati rezultati inspekcija i kontrola koje sprovode Mišlenovi inspektori.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.