Mina Kostić tverkuje poput Bijonse (VIDEO)

Izvor: Story, 19.Maj.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Kostić tverkuje poput Bijonse (VIDEO)

Iako je pre samo nekoliko dana napunila četrdeset godina, folk pevačica Mina Kostić I dalje ima telo na kome bi joj pozavidele I dvaput mlađe koleginice,

Foto: Printskin Jutjub

Ona je sve svoje obline u punoj raskoši još jednom pokazala u svom novom spotu za pesmu “Nisam ti ja mama” koji vam ekskluzivno donosimo.

-    Mislim da su godine odavno postale samo broj koji ništa ne znači. Svedoci smo da je Monika Beluči postala Bond devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u šestoj deceniji života i to više nikome nije čudno, što je i normalno. Bitno je kako čovek izgleda, kako se oseća i šta može da pruži. Ja se, recimo, osećam kao da sam tek na početku i da mi najbolje godine tek slede – rekla je Kostićeva.

A da ovo nisu samo puste reči, najbolje se možete uveriti ako pogledate spot u kome Mina, po ugledu na neke svoje svetske koleginice, „tverkuje“, peva, igra i dokazuje na delu da joj godine ne mogu ništa.

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.